Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Asterix & Obelix XXL 2 remaster

*
H Microids δημοσίευσε το launch trailer για το επερχόμενο Asterix & Obelix XXL 2 remaster. Πέρα από το βασικό campaign υπάρχουν και challenges που είναι επιπλέον αποστολές με επίκεντρο τις μάχες. Συνολικά θα υπάρχουν δώδεκα challenges και σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, η κατάκτηση του gold rank δεν θα είναι απλή υπόθεση. Το XXL2 πρωτοκυκλοφόρησε για PlayStation 2 και PC και οι δύο διάσημοι Γαλάτες πρέπει να φέρουν εις πέρας δοκιμασίες που τους ανατίθενται από τον Ιούλιο Καίσαρα, στο πάρκο αναψυχής του. H remastered έκδοση ανακοινώθηκε το καλοκαίρι του 2018 και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Σας θυμίζουμε ότι μέσα στο 2019 αναμένεται και το Asterix & Obelix XXL 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*