Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Darksiders: Genesis

To Darksiders: Genesis θα κυκλοφορήσει για κονσόλες αύριο, 14 Φεβρουαρίου 2020 και το σχετικό launch trailer είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να προετοιμαστείτε.

Στο νεότερο παιχνίδι των Four Horseman of the Apocalypse, πρωταγωνιστεί ο War και μας συστήνει τον Strife. Τα γεγονότα διαδραματίζονται πριν από αυτά του πρώτου Darksiders και η δράση στο co-op action game παρουσιάζεται από προοπτική top-down, κάνοντάς το να μοιάζει σε στυλ με τη σειρά Diablo. Αν δεν υπάρχει φίλος διαθέσιμος για co-op, μπορείτε πολύ γρήγορα να εναλλάσετε τους δύο χαρακτήρες.


Θα πρέπει να περιμένετε puzzles, εξερεύνηση, boss battles και ασφαλώς επικές μάχες.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC και Google Stadia. Όσοι προτιμήσουν μια από τις εκδόσεις για PS4, Nintendo Switch ή Xbox One θα κληθούν να πληρώσουν €39,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*