Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Doki Doki Literature Club Plus!

H Serenity Forge και ηTeam Salvato δημοσίευσαν το launch trailer του Doki Doki Literature Club Plus! Το παιχνίδι απευθύνεται στους λάτρεις του ρομαντισμού και της ποίησης καθώς θα πρέπει να γράψουν τους καλύτερους στίχους για το αγαπημένο τους πρόσωπο, διαγράφοντας τυχόν λάθη στην πορεία. Στη συνέχεια θα ανακαλύψουν γιατί το Doki Doki Literature Club είναι ένα από τα αγαπημένα cult παιχνίδια ψυχολογικού τρόμου των τελευταίων ετών.

Ο πρωταγωνιστής γίνεται μέλος του Literature Club αναζητώντας το ιδανικό ταίρι. Με κάθε ποίημα που γράφει και κάθε επιλογή που κάνει θα γοητεύσει τον έρωτά του και θα ξεκινήσει να ανακαλύπτει ανατριχιαστικά πράγματα για τη σχολή. Η νέα έκδοση του τίτλου περιέχει 6 νέα side stories, 100 εικόνες για ξεκλείδωμα, 26 μουσικά κομμάτια και βελτιωμένα γραφικά.


Το Doki Doki Literature Club Plus! κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Serenity Forge).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*