Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Fishing Master

*
Σας αρέσει το ψάρεμα αλλά δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την οικιακή θαλπωρή; Η Sony Interactive Entertainment έχει τη λύση για εσάς και μάλιστα σε επίπεδο εικονικής πραγματικότητας. Χρησιμοποιώτας το VR headset και τα PlayStation Move controllers, μέσω του Fishing Master μπορείτε να ψαρέψετε ότι και για όσο τραβάει η ψυχή σας. Ο τίτλος προσφέρει 12 διαφορετικές περιοχές και 200 διαφορετικά είδη ψαριών, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή συμπεριιφορά. Επιπλέον, υπάρχουν 50 διαφορετικά εργαλεία ψαρέματος, τα οποία θα βοηθήσουν τα μέγιστα στο να αναδειχτείτε πρώτοι των πρώτων. Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το παιχνίδι, μπορείτε να κατεβάσετε το demo μέσα από το PlayStation Store, ενώ στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το σχετικό launch trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*