Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το LEGO Harry Potter Collection

To Lego Harry Potter Collection προσφέρει στους κατόχους PlayStation 4 μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να επιστρέψουν στο Hogwarts. Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει τα remasters των Lego Harry Potter: Years 1-4 και Lego Harry Potter: Years 5-7 για τη νεότερη κονσόλα της Sony. Πέρα από αυτά, υπάρουν και έξτρα παροχές όπως ένα character DLC με δέκα χαρακτήρες: Godric Gryffindor, Harry (Yule Ball), Helga Hufflepuff, Lockhart (Straightjacket), Luna (Lion Head), Peeves, Hermione (Pink Dress), Ron Weasley (Ghoul), Rowena Ravenclaw και Salazar Slytherin συν ένα ακόμα DLC με πέντε spells, τα Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors και Tentaclifors. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό launch trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*