Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Little Witch Academia: Chamber of Time

*
Το Little Witch Academia: Chamber of Time βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων και η Bandai Namco δημοσίευσε το προβλεπόμενο launch trailer. Η πρωταγωνίστρια Atsuko Kagari, επηρεασμένη από την διάσημη μάγισσα Shiny Chariot, εγγράφεται στο Luna Nova Witchcraft Academy όπου μαζί με τις νέες της συμμαθήτριες θα ερευνήσουν διάφορα παράξενα φαινόμενα που προκαλούνται από τα Seven Wonders. Η Akko και η παρέα της θα βρεθούν από τους επιβλητικούς διαδρόμους του Luna Nova έως τα πιο επικίνδυνα dungeons, αναπτύσσοντας στην πορεία τις μαγικές τους ικανότητες.

Καθεμία από τους 7 χαρακτήρες έχει ξεχωριστές ειδικές επιθέσεις και χαρακτηριστικά, κάτι το οποίο αφήνει περιθώρια για πολλούς πειραματισμούς στην μάχη, όχι μόνο στο solo αλλά και στο multiplayer κομμάτι. Το παιχνίδι προσφέρει δύο διαφορετικά multiplayer modes, με το ένα να δοκιμάζει τις ικανότητες τριών παικτών στην κατάβαση 999 dungeon levels με αυξανόμενη δυσκολία. Το έτερο mode θέτει αντίπαλους δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν υπό τον έλεγχο τους μία τριμελή ομάδα και παλεύουν για την νίκη με εναλλασσόμενα κάθε φορά κριτήρια. Το Little Witch Academia: Chamber of Time είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*