Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Metal Wolf Chaos XD

*
Ο publisher Devolver Digital και η developer From Software δημοσίευσαν το animated launch trailer του Metal Wolf Chaos XD, το remaster του κλασσικού mecha game. Πίσω από τη δημιουργία του βρίσκεται η Powerhouse Animation και αυτό έχει τίτλο “Let’s Party”.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam στις 8 Αυγούστου, κάτι που πρόδοσε πρόωρα η σελίδα του παιχνιδιού στο Microsoft Store μια μέρα πριν την επίσημη αποκάλυψη. Το Metal Wolf Chaos κυκλοφόρησε το 2014, αποκλειστικά για το Xbox 360 και αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας.


Σύμφωνα με το σενάριο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Michael Wilson αντιμετωπίζει τον αντιπρόεδρο Richard Hawk σε έναν πόλεμο με τη χρήση mecha που δημιουργήθηκαν από το στρατό του έθνους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*