Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Puyo Puyo Champions

*
Το Puyo Puyo Champions κυκλοφορεί πλέον και στις δυτικές χώρες και με την ευκαιρία η SEGA έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό launch trailer. Η τιμή του είναι €9,99 και το βασικό του πλεονέκτημα είναι το competitive multiplayer. Πλέον, οι fans του Puyo Puyo μπορούν είτε να παίξουν με τους φίλους τους σε τοπικό επίπεδο, είτε να μεταφέρουν τη δράση online, δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού. Η SEGA έχει προσθέσει ένα tournament mode με τη συμμετοχή έως και 8 παικτών που θα είναι διαθέσιμο μόνο online. Εννοείται οτι υπάρχει και training mode, όπου μεταξύ άλλων θα μπορείτε να παρακολουθείτε επαναλήψεις προηγούμενων αγώνων για να εντοπίζετε τα λάθη σας. Υπάρχουν 24 playable χαρακτήρες και δύο διαφορετικά σετ κανονισμών. Ανάλογα το τι επιθυμείτε μπορείτε να παίξετε είτε Puyo Puyo 2 είτε Puyo Puyo Fever. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε αγγλικό και ιαπωνικό audio.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*