Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Samurai Showdown V Special

*
Οι SNK και Code Mystics ανακοίνωσαν το Samurai Showdown V Special για PS4 και PS Vita, το οποίο θα είναι cross-buy και cross-play τίτλος. Στην έκδοση του PS4 προστίθεται online multiplayer, gallery με μπόλικο unlockable περιεχόμενο, όπως επίσης υποστήριξη για trophies και leaderboards. Ιδιαίτερη πινελιά αποτελεί ένα σκηνικό το οποίο επιτρέπει τη χρήση οποιουδήποτε αγαπημένου τραγουδιού του παίκτη, ως background music. Για τους αρχάριους που θέλουν να αποκτήσουν ένα προβάδισμα ή τους βετεράνους που θέλουν να θυμηθούν, η SNK διαθέτει κάποια tips και στρατηγικές για το παιχνίδι, στο PlayStation Blog. Το Samurai Showdown V Special κυκλοφορεί ήδη από σήμερα (12 Σεπτεμβρίου) για PS4 και PS Vita και θα κοστίζει €14.99 .

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*