Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Shenmue III

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του, ο publisher Deep Silver και η developer Ys Net δημοσίευσαν το launch trailer του Shenmue III. Η σειρά Shenmue έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην ιστορία των video games και θεωρείται ο πατέρας των free-roaming, open-world RPGs. Στο Shenmue III συνεχίζεται η ιστορία που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια ο Yu Suzuki και προσθέτει ένα ακόμα κεφάλαιο στη ζωή του νεαρού μαχητή πολεμικών τεχνών Ryo Hazuki.

Η εξερεύνηση, η επίλυση γρίφων και οι μάχες με αντιπάλους είναι από τα βασικά συστατικά του gameplay. Σε συνδυασμό με το σενάριο δημιουργείται ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Το Shenmue III θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PC (Epic Games Store) στις 19 Νοεμβρίου 2019. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*