Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Star Ocean: First Departure R

H Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Star Ocean: First Departure R που είναι ήδη διαθέσιμο ψηφιακά παγκοσμίως, σε HD μορφή, για PlayStation 4 και Nintendo Switch. Το Star Ocean: First Departure R κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο SNES, και ακολούθησε το remake για το PSP.

Όπως γνωρίζουμε ήδη θα υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής των μοντέλων χαρακτήρων από τα καινούρια σε αυτά της έκδοσης για το PSP. Επιπλέον τα cutscenes έχουν παραμείνει τα ίδια παραμένουν και θα υπάρχει δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ του νέου και του παλαιού voice over της έκδοσης του PSP. Το σενάριο αφηγείται την ιστορία του Roddick και της παρέας του, που ξεκινούν ένα ταξίδι με σκοπό την εύρεση θεραπείας για μια θανατηφόρα ασθένεια. Όμως, πριν το καταλάβουν, μπλέκονται σε μια μεγάλη περιπέτεια που διαδραματίζεται σε μια θάλασσα από αστέρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*