Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Stretchmo

Η αρχή έγινε με το Pushmo, ακολούθησε το Crashmo και τώρα οι κάτοχοι 3DS θα απασχολήσουν δημιουργικά το μυαλό τους με το Stretchmo. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τα πρώτα 7 επίπεδα του Stretchmo για να δοκιμάσουν εάν ο νέος τρόπος gameplay είναι της αρεσκείας τους ή όχι. Πάντως η προσθήκη του να μπορεί κάποιος να τεντώνει αντικείμενα, φαίνεται ότι μπορεί να δώσει μια νέα, ενδιαφέρουσα διάσταση στα puzzle. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το launch trailer του Stretchmo όπου αναλύεται ο νέος μηχανισμός και εξηγούνται οι τρόποι αγοράς του τίτλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Το πηγαν αλλου! Αυτη η σειρα ειναι απο τις πιο εντυπωσιακες mobile friendly της Νιντεντο. Μακαρι να δουμε αντιστοιχες δημιουργιες για smartphones, μιας και απ' οτι φαινεται θα μπει στον χορο.

*