Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το The LEGO Ninjago Movie Video Game

*
Το The LEGO Ninjago Movie Video Game μπορεί να απέχει ακόμα από την ευρωπαϊκή του κυκλοφορία, όμως διατίθεται ήδη για την Βόρειο Αμερική και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, απέκτησε τo σχετικό launch traier. Το παιχνίδι είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ομώνυμη ταινία που κάνει και αυτή σημέρα (22 Σεπτεμβρίου) την πρεμιέρα της. Η κοινή πλοκή ακολουθεί την ιστορία των Lloyd, Cole, Jay, Zane Kai, Nya και Master Wu οι οποίοι προστατεύουν την πατρίδα τους από τον Lord Garmadon και τη στρατιά του από καρχαρίες. Οι παίκτες θα χρειαστεί να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Ninja-gility, εάν θέλουν να εξοντώσουν όλους τους εχθρούς και να εντοπίσουν όλα τα collectibles.



Επίσης, όσοι σκοπεύουν να κάνουν κτήμα τους την τέχνη των ninja, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα challenge dojos για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους  σε κάθε περιοχή του παιχνιδιού, αυτόνομα. Βεβαίως, δε θα μπορούσε να λείπει και το splitscreen multiplayer, που προσφέρει 4 διαφορετικά modes. Ο τίτλος, όπως προαναφέραμε, κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική για όλες τις πλατφόρμες, ενώ στην Ευρώπη θα γίνει διαθέσιμο στις 6 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One, στις 13 Οκτωβρίου για PC, ενώ στις 20 του ιδίου μήνα για το Switch. Στη συνέχεια το εντυπωσιακό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*