Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το The Last Remnant Remastered

*
Τις τελευταίες μέρες, η Square Enix μας έχει κυριολεκτικά βομβαρδίσει με συνεχόμενα trailers για το The Last Remnant Remastered και αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του video που συνοδεύει το λανσάρισμα. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή για PlayStation 4, με σαφώς αναβαθμισμένο τομέα, κάτι που οφείλεται στις δυνατότες της Unreal Engine 4. Ακόμα, περιλαμβάνει οτιδήποτε επιπλέον υπήρχε στη αντίστοιχη έκδοση για PC. Το σενάριο έχει να κάνει με μια σειρά από αρχαία αντικείμενα που ονομάζονται Remnants. Κανείς δεν γνωρίζει πότε φτιάχτηκαν, ούτε για πιο σκοπό, όμως όλα αυτά τα χρόνια αποροφούσαν τις δυνάμεις των κατόχων τους. Η υπερβολική αυτή δύναμη δημιούργησε μια τεράστια διαμάχη ανάμεσα σε αυτούς που κυβερνούσαν και σε αυτούς που υπάκουαν. Ως αποτέλεσμα, ξέσπασαν συγκρούσεις και ο κόσμος βυθίστηκε στο χάος. Το παιχνίδι ξεκινάει περίπου χίλια χρόνια αφότου τελείωσαν αυτές οι αρχές διαμάχες. Ο πρωταγωνιστής, Rush, είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*