Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το The Occupation

*
Η White Paper Games κυκλοφόρησε το launch trailer για το The Occupation, ένα first-person θρίλερ μυστηρίου που σας βάζει στην μέση μίας υπόθεσης και σας ζητά να βρείτε την λύση. Θα μπορέσετε να προσεγγίσετε περιοχές με διαφορετικούς τρόπους, καθώς και να μαζέψετε τις κατάλληλες αποδείξεις προκειμένου να διαλευκάνετε την υπόθεση. Η ροή του παιχνιδιού εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο, κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι δεν χρειάζεται την συνεισφορά του παίχτη για να συνεχίσει. Έχετε 4 ώρες στην διάθεσή σας για να βρείτε την άκρη ενώ, σε αντίθεση με την νόρμα, η τιμωρία εδώ πέρα δεν έχει να κάνει με μείωση του health bar, αλλά με το χάσιμο του χρόνου. Έτσι, αν για παράδειγμα σας ανακαλύψουν ενώ κάνετε κάτι που δεν έπρεπε, θα χάσετε 15 πολύτιμα λεπτά παιχνιδιού, καθιστώντας την προσπάθειά σας σαφώς δυσκολότερη. Το The Occupation κυκλοφορεί σήμερα για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*