Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το The Outer Worlds

Ο publisher Private Division και η developer Obsidian Entertainment δημοσίευσαν το launch trailer του The Outer Worlds. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Σε μεταγενέστερη ημερομηνία θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για Nintendo Switch. Το port για την υβριδική κονσόλα έχει αναλάβει η Virtuos.

Κυριολεκτικά χαμένοι στο διάστημα, κι ενώ βρισκόσασταν σε ένα αστρόπλοιο με προορισμό το πιο μακρινό σημείο του γαλαξία, ξυπνάτε δεκαετίες μετά και ανακαλύπτετε μια δολοπλοκία που απειλεί να αφανίσει την αποικία Halcyon. Εξερευνώντας τα άκρα του διαστήματος έρχεστε αντιμέτωποι με διάφορες ομάδες πολεμιστών, όλες με ένα κοινό χαρακτηριστικό, τη δίψα για εξουσία. Το πως θα εξελιχθεί η ιστορία είναι κάτι που εσείς επιλέγετε και στη συνολικη εξίσωση είστε ο άγνωστος Χ. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*