Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το The Swords of Ditto

*
Το The Swords of Ditto απέκτησε το δικό του launch trailer, με την κυκλοφορία του να βρίσκεται προ των πυλών. Το πιο πρόσφατο πόνημα της One Bit Beyond θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων, στις 24 Απριλίου και θα προσφέρει αγνή RPG δράση για όλες τις ηλικίες. Ως είθισται σε τέτοια παιχνίδια, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός ήρωα ο οποίος θα πρέπει να σώσει τον κόσμο, αψηφώντας διάφορους κινδύνους σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη. Η ειδοποιός διαφορά στο gameplay εντοπίζεται στο γεγονός ότι όλες οι πράξεις ενός χαρακτήρα έχουν αντίκτυπο στην πορεία αυτού που θα ακολουθήσει, αφού οι ήρωες λειτουργούν υπό μία κατάσταση συνεχούς διαδοχής, σαν ένα ένα άτυπο γενεαλογικό δέντρο. Η δυνατότητα για co-op πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η κεντρική ιστορία δεν περιορίζει τους παίκτες να εξερευνήσουν τον κόσμο καθώς επιθυμούν. Επίσης, τα διάφορα power ups που υπάρχουν σε μορφή sticker, αποτελούν υψίστης σημασίας εργαλεία για την ολοκλήρωση της περιπέτειας. Το The Swords of Ditto θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου για PS4 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*