Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Virtual Reality Football Club

*
H εικονική πραγματικότητα έχει εισβάλει στο χώρο του ποδοσφαίρου και τρανό παράδειγμα αποτελεί το Virtual Reality Football Club της Cherry Pop Games. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για HTC Vive, PlayStation VR και Oculus Rift και η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό launch trailer. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν ντρίπλες, να σουτάρουν και να τρεχουν, χάρη σε ένα νέο μηχανισμό ανίχνευσης κίνησης, που θα τους παρέχει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μαγεία του ποδοσφαίρου, από την άνεση του καναπέ τους. Στο VRFC υπάρχουν competitive online matches 8 παικτών και θα παρέχεται η δυνατότητα αγώνων με φίλους. Όμως, πέρα από το multiplayer component, το VRFC προσφέρει πολλές εκπαιδευτικές και προπονητικές δραστηριότητες, προκειμένου οι παίκτες να μάθουν όλα τα μυστικά του VR soccer. Τέλος, όλες οι ρυθμίσεις επιδέχονται αλλαγή και ετσι οι παίκτες μπορούν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*