Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Wing of Darkness

O publisher Clouded Leopard Entertainment και η developer Production Exabilities, δημοσίευσαν το launch trailer του high-speed 3D shooter Wing of Darkness. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για PC, Nintendo Switch και PlayStation 4, στις 3 Ιουνίου 2021.

Το σκοτάδι έχει καλύψει τα πάντα και ζητείται εκείνος που θα απελευθερώσει την ανθρωπότητα. Η στρατιωτική συμμαχία δεν μπόρεσε να νικήσει τους Blanker και τώρα βρίσκεται προ ολοκληρωτικής καταστροφής. Επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, η ανάπτυξη του HELT-System αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας. Γρήγορα βρίσκεται μια νέα ηρωίδα στο πρόσωπο της Klara, η οποία ονομάζεται νέα Fräulein και κάπου εδώ ξεκινάει το ένδοξο ταξίδι της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*