Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το δεύτερο επεισόδιο του The Council

*
Big Bad Wolf και Focus Home Interactive δημοσίευσαν το launch trailer για το δεύτερο επεισόδιο της περιπέτειας The Council. Αυτό ονομάζεται Hide and Seek και είναι ήδη διαθέσιμο για όσους έχουν αγοράσει το season pass του παιχνιδιού. Όσοι αγοράζουν τα επεισόδια ξεχωριστά θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή, έως τις 17 Μαΐου. Εννοείτε ότι πριν αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να έχετε ολοκηρώσει το Mad Ones, δηλαδή το πρωτο επεισόδιο. Ένας από τους καλεσμένους του Lord Mortimer δολοφονείται και είναι δουλειά του Louis de Richet να εξερευνήσει και να αποκαλύψει ποιος είναι ο δράστης. Ταυτόχρονα, θα μάθει περισσότερα για τα μυστήρια που περιβάλλον τον Lord Mortimer. Σας υπενθυμίζουμε ότι το The Council κυκλοφορεί για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*