Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer και day one patch για το Valorant

Η Riot Games κυκλοφόρησε το free to play multiplayer first-person shooter Valorant για PC και αποκάλυψε τι αλλαγές υπάρχουν από την beta. Το day-one patch του τίτλου είναι μέρος του Episode 1: Ignition, με τη Riot να εξηγεί ότι τα Episodes του Valorant θα λειτουργούν σαν τα Seasons του Fortnite (κάθε Episode θα περιέχει νέα χαρακτηριστικά και αρκετό καινούργιο υλικό που θα τα κάνει να μοιάζουν με μεγάλα updates).
Το patch λοιπόν κάνει τον τίτλο να αποδίδει καλύτερα, φέρνει buffs και nerfs σε ορισμένους Agents και μεταξύ άλλων εισάγει το νέο χαρακτήρα Reyna, το χάρτη Ascent (που μοιάζει με τη Βενετία και ορισμένα μέρη του γίνονται διαθέσιμα τη στιγμή που άλλα γίνονται μη διαθέσιμα), το mode Spike Rush (που είναι παρόμοιο με το standard mode, αλλά προσφέρει πιο γρήγορο παιχνίδι όπου κάθε match δε θα διαρκεί μια ολόκληρη ώρα) και διάφορες διορθώσεις.

Η πλήρης λίστα με τα patch notes είναι διαθέσιμη στο site του παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το σχετικό launch trailer.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*