Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LawBreakers: Αποκαλύφθηκε και επίσημα το νέο game του Bleszinski

Ο Cliff Bleszinski, μετά από αμέτρητα teasers, αποκάλυψε επιτέλους και επίσημα το νέο του project, το οποίο έχει τίτλο LawBreakers (γνωστό μέχρι πρότινος ως Project Bluestreak). Πρόκειται για ένα competitive, 5 vs. 5 sci-fi first-person shooter, με δύο ομάδες που βασίζονται γύρω από την επιβολή του νόμου και τις εγκληματικές συμμορίες (κάτι σαν "κλέφτες και αστυνόμοι" δηλαδή). Η δράση λαμβάνει χώρα σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου οι παίκτες έχουν σχεδόν θεϊκές ικανότητες, αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας. Σύμφωνα με τον Bleszinski, πρόκειται για skill based game, το οποίο περιλαμβάνει όπλα και κινήσεις που ναι μεν θα μπορούν να μάθουν εύκολα οι παίκτες, ωστόσο θα χρειαστούν χιλιάδες ώρες για να καταφέρουν να γίνουν πραγματικά ανταγωνιστικοί.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το LawBreakers, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει το νέο στούντιο του Bleszinski (Boss Key Productions), θα διατεθεί ως free-to-play game για PCs κάποια στιγμή εντός του 2016. Το σχετικό live stream event ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*