Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LawBreakers: Φυσική διάθεση και Collector’s Edition

*
H Boss Key Productions σε συνεργασία με την Limited Run Games ανακοίνωσαν πως την κυκλοφορία του LawBreakers θα συνοδεύσει και μια special limited edition σε φυσική μορφή τόσο για PS4, όσο και για PC. Οι κάτοχοι του PS4 θα μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους φυσικό αντίτυπο από τις 4 Αυγούστου του 2017, στην τιμή των 39,99 δολαρίων, ενώ να σημειώσουμε πως θα διατεθούν μόλις 5000 τεμάχια παγκοσμίως, οπότε καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να βιαστούν. Οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν να αποκτήσουν και αυτοί το δικό τους φυσικό αντίτυπο στην τιμή των 69,99 ευρώ, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 7 Ιουλίου.



Εκτός από την αριθμημένη special edition, θα υπάρχει και η Collector’s Edition που θα περιλαμβάνει κάποια επιπλέον "καλούδια", όπως την Deadzo Deluxe Edition του παιχνιδιού (διαθέσιμη μέσω του Steam), το μυθιστόρημα Abaddon’s Journel, character card packs, sticker set και άλλα. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου, με την beta να έχει ξεκινήσει ήδη και να διαρκεί έως τις 5 Ιουλίου. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του LawBreakers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*