Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

League of Legends: Αποκαλύφθηκε η νέα Champion, Lillia

*
Η Riot αποκάλυψε την επόμενη Champion του League of Legends, Lillia. To ability kit της είναι βασισμένο στην φύση, με ικανότητες που χρησιμοποιούν όλες τις δυνάμεις των λουλουδιών και της πανίδας. Η Riot προορίζει την Lillia ως τη νέα jungler του παιχνιδιού. Αρκετές από τις κινήσεις της βασίζονται στο positioning για να κάνει περισσότερο damage.

Η Q της από την άλλη κάνει true damage. Η passive της κάνει mark τους αντιπάλους που έχουν χτυπηθεί από τα ablities της για περισσότερο damage και η Ulti της κάνει crowd control σε μορφή sleep.


Ας δούμε αναλυτικά τι κάνουν τα abilities της:
⦁ Passive - Dream-Laden Bough: Τα abilities της Lillia εφαρμόζουν το Dream Dust, το οποίο κάνει περιοδικό magic damage ανάλογα με το maximum health του στόχου.
⦁ Q - Blooming Blows: Η Lillia στριφογυρίζει το ραβδί της στον αέρα και κάνει magic damage στους κοντινότερους εχθρούς και true damage σε όσους είναι στην άκρη του κύκλου. Όταν πετύχει κάποιον, η Lillia αποκτά movement speed.
⦁ W - Watch Out! Eep!: Με το ραβδί της η Lillia χτυπάει το έδαφος, κάνοντας magic damage στους εχθρούς. Οι εχθροί στο κέντρο του χτυπήματος τρώνε περισσότερο damage.
⦁ E - Swirlseed: Η Lillia ρίχνει ένα Swirlseed ευθεία, κάνοντας magic damage στους αντιπάλους και τους επιβραδύνει για κάποια δευτερόλεπτα. Αν το Swirlseed αστοχίσει, θα συνεχίζει να κινείται μέχρι να χτυπήσει αντίπαλο ή ένα τοίχο.
⦁ R - Lifting Lullaby: H Lillia νανουρίζει τους αντιπάλους και αυτοί που έχουν απάνω τους το Dream Dust θα επιβραδύνονται σταδιακά μέχρι να "κοιμηθούν" για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αν "ξυπνήσουν" από κάποιο damage, τοτε θα τρώνε επιπλέον magic damage.



H Lillia θα προστεθεί στο Public Beta Environment (PBE) του League of Legends μέσα στην εβδομάδα με το Patch 10.14. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*