Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lego Star Wars Battles: Νέο αποκλειστικό game για το Apple Arcade

*
Ένα νέο παιχνίδι Lego Star Wars ανακοινώθηκε ως αποκλειστικότητα του Apple Arcade. Πρόκειται για το Lego Star Wars Battles, ένα real-time strategy game που βάζει τον παίκτη αντιμέτωπο με άλλους παίκτες σε 1vs1 showdowns. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να συλλέξει χαρακτήρες με διαφορετικά upgradable skills, troops και οχήματα από όλες τις εποχές της σειράς Star Wars. Οι αρένες θα περιέχουν πύργους χτισμένους από Lego, τους οποίους θα πρέπει να προστατεύσουν οι παίκτες ενώ επιτίθενται στους πύργους που ανήκουν στους αντιπάλους τους ώστε να κάνουν τις εχθρικές περιοχές δικές τους.



Η ανάπτυξη του Lego Star Wars Battles είναι στα χέρια της TT Games Brighton ενώ η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί από τη Warner Bros. Games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*