Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LightSpeed LA: Η Tencent ξεκινάει studio στις ΗΠΑ για AAA games σε PS5 και Xbox Series X

*
Η Tencent Games ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός νέου studio στο Orange County των ΗΠΑ, με στόχο την ανάπτυξη ΑΑA games για PS5 και Xbox Series X. H νέα ομάδα θα ενταχθεί στο Lightspeed & Quantum που δημιουργήθηκε το 2008, ως ένα από τα 4 studios της κινεζικής εταιρείας. Η LightSpeed LA θα «τρέχει» με επικεφαλής στους τομείς διοίκησης και παραγωγής τον βετεράνο της Rockstar Games, Steve Martin, ο οποίος και έπαιξε σημαντικό ρόλο στα Grand Theft Auto V και Red Dead Redemption 2. Ο ίδιος δήλωσε για την εξέλιξη πως «η αγορά μπαίνει σε μια νέα εποχή και η ομάδα μας θα εστιάσει από την πρώτη στιγμή στο να λειτουργήσει με δημιουργικό τρόπο και με σκοπό να πάει την αγορά ένα βήμα προς τα μπροστά». Ήδη στην ομάδα ανήκουν προγραμματιστές που έχουν περάσει από Rockstar Games, Respawn Entertainment, Insomniac και 2Κ Games, ενώ ο πρώτος τίτλος που θα παρουσιάσει το studio θα είναι ένα ΑΑΑ open world game για PS5 και Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*