Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Live το Monster Hunter: World X The Witcher 3: Wild Hunt event

*
Ο Geralt of Rivia έφτασε επιτέλους στο Monster Hunter: World χάρη στο νέο δωρεάν update του τίτλου της Capcom. Ο πρωταγωνιστής του The Witcher 3: Wild Hunt έρχεται για να βοηθήσει να νικηθεί ένα καινούργιο τέρας από το δικό του franchise, το αρχαίο Leshen, με το launch trailer του update να μας δείχνει ακόμα και τη Ciri που μπορεί να ταξιδέψει στο χώρο και στο χρόνο. Αφού οι παίκτες ολοκληρώσουν το Special Assignment “Contract: Trouble in the Ancient Forest” θα αποκτήσουν το πλήρες armor set του Geralt, καθώς και το Witcher’s Silver Sword για τον κυνηγό τους. Επιπλέον, μεταξύ 15 Φεβρουαρίου και 1ης Μαρτίου θα μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα ακόμα event, το “Contract: Woodland Spirit”, αρκεί να είναι πάνω από HR50. Μόλις ολοκληρώσουν και αυτό, θα λάβουν το πλήρες armor set της Ciri.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*