Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Luka Dončić, Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki και Kevin Durant στο εξώφυλλο του NBA 2K22 (trailer)

H 2K ανακοίνωσε τους αθλητές που θα βρίσκονται στο εξώφυλλο των διαφόρων εκδόσεων του NBA 2K22. Πρόκειται για τον NBA All-Star, Luka Dončić, που θα κοσμεί τη Standard Edition και το Cross-Gen Digital Bundle, ενώ οι Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki και Kevin Durant θα εμφανιστούν στην NBA 75th Anniversary Edition. Όλες οι εκδόσεις του NBA 2K22 θα λανσαριστούν στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.



Η Standard Edition θα κοστίζει €69,99 για PlayStation 4, Xbox One consoles, Nintendo Switch και PC, με την τιμή να αυξάνεται στα €74,99 για την ίδια έκδοση σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. H NBA 2K22 NBA 75th Anniversary Edition θα κοστίζει €99,99 για όλες τις πλατφόρμες. Τόσο το Cross-Gen Digital Bundle όσο και η NBA 75th Anniversary Edition θα προσφέρουν πρόσβαση στις εκδόσεις του τίτλου για κονσόλες προηγούμενης και νέα γενιάς. Εππλέον η NBA 75th Anniversary Edition για Nintendo Switch θα είναι διαθέσιμη μόνο σε ψηφιακή μορφή στην Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προπαραγγελίες και πολλά άλλα θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του NBA 2K22.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*