Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Luna ονομάζεται η υπηρεσία cloud gaming της Amazon

*
Κατά τη διάρκεια του 2020 hardware event της, η Amazon ανακοίνωσε τη δική της υπηρεσία cloud gaming που ονομάζεται Luna. Δεν έχει αποσαφηνιστεί το πότε θα γίνει διαθέσιμη για το ευρύ κοινό, όμως αρχικά θα υπάρχει πρόσβαση μέσω PC, Mac, Fire TV, iPhone και iPad (μέσω web apps), ενώ προγραμματίζεται και μία έκδοση για Android.

Η υπηρεσία θα λανσαριστεί με τιμή γνωριμίας $5,99 το μήνα, κάτι που θα ισχύει για το διάστημα που θα βρίσκεται σε φάση early access και οι συνδρομητές θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ θα προσφέρει ανάλυση 4K στα 60fps για επιλεγμένους τίτλους. Οι κάτοικοι των ΗΠΑ μπορούν να κάνουν από τώρα αίτηση για πρόσβαση.


Η Amazon σημειώνει ότι θα υπάρχει πρόσβαση σε 100 παιχνίδια και μεταξύ άλλων στο λανσάρισμα θα μπορείτε να ασχοληθείτε με τα Resident Evil 7, Control, Panzer Dragoon, A Plague Tale: Innocence, The Surge 2, Yooka-Laylee, GRID, Abzu και Brothers: A Tale of Two Sons. Επίσης η εταιρεία συνεργάζεται με την Ubisoft για ένα συγκεκριμενο "gaming channel".



Οι συνδρομητές του καναλιού αυτού θα έχουν προσβαση στου αγαπημένους τους τίτλους της Ubisoft σε ανάλυση 4K, mobile gameplay αλλά και πρόσβαση σε νέα παιχνιδια, όταν λανσαριστεί το κανάλι, όπως τα Assassins Creed Valhalla, Far Cry 6 και Immortals Fenyx Rising, ανήμερα με την κυκλοφορία τους. Είναι το πρώτο από τα κανάλια της υπηρεσίας Luna που θα προσφέρει στους παίκτες τίτλους από τους αγαπημένους τους publishers.

Ακόμα θα υπάρχει σύνδεση μεταξύ Luna και Twitch. Μέσω του Luna θα μπορούν να παρακολουθούν streams για παιχνίδια και μέσω του Twitch να ξεκινούν παιχνίδια του Luna. Ο χειρισμός θα πραγματοποιείται είτε με πληκτρολόγιο, είτε με ποντίκι, είτε με χειριστήριο Bluetooth. Τέλος, η Amazon ανακοίνωσε το δικό της Alexa-enabled Luna Controller, που θα στοιχίζει $49,99 για όσο διαρκέσει η περίοδος early access.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*