Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

M. Pachter και P. Moore: Ιδιαίτερα επιθετική στην τιμή της η Microsoft με το Xbox Series X

*
Οι μέρες περνούν και ακόμη δεν γνωρίζουμε πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας των PS5 και Xbox Series Χ, ωστόσο μια ενδιαφέρουσα κουβέντα ανάμεσα σε Michael Pachter και Peter Moore δίνει μια πρώτη εκτίμηση για το τι πρέπει να περιμένουμε. Ο αναλυτής της Wedbush Securities και το πρώην διοικητικό στέλεχος της Microsoft συμφώνησαν στην εκτίμηση πως η Microsoft περιμένει στη γωνία τη Sony και την ανακοίνωση της τιμής του PS5 για να κινηθεί αρκετά πιο χαμηλά. Ο Michael Pachter εκτιμά πως η αμερικανική εταιρεία μπορεί να ανακοινώσει έως και 100 δολάρια πιο χαμηλή τιμή από το PS5 για το Xbox Series X. «Από τα όσα έχω δει, η Sony θα κοστολογήσει το PS5 κοντά στα 500 δολάρια, ενώ η Microsoft εκτιμώ πως θα κινηθεί περί τα 100 δολάρια πιο χαμηλά, για να «επιδοτήσει» έτσι τα πρώτα 10 εκατομμύρια τεμάχια. Πιστεύω ότι περιμένουν τη Sony να μιλήσει πρώτη και μετά θα ανακοινώσουν την τιμή τους που θα είναι κοντά στα 400 δολάρια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Pachter.



O Peter Moore από την άλλη ήταν πιο συγκρατημένος ως προς αυτή τη διελκυστίνδα, εκτιμώντας ότι και οι δύο εταιρείες ζυγίζουν το ποσό που μπορούν να «επιδοτήσουν» σε πρώτη φάση για να βγει η κονσόλα τους πιο φθηνή. «Πόσο αντέχουν να χάσουν τους πρώτους 12-18 μήνες είναι το ερώτημα για μένα. Ποιο είναι το επιθυμητό attach rate software-hardware;», ρώτησε ο Moore. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*