Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MGS5: O Kojima στοχεύει στους νεαρούς mobile gamers

O Hideo Kojima ευελπιστεί ότι το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και ο πρόλογός του, το Ground Zeroes, θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο από τις νεαρές ηλικίες να ασχοληθούν με παιχνίδια υψηλού budget. “Είμαστε μάρτυρες ενός φαινομένου το οποίο λαβαίνει χώρα σε όλο τον κόσμο. Οι νέοι άνθρωποι όλο και περισσότερο χάνουν το ενδιαφέρον τους για τα high-end games και ιδιαίτερα στην Ιαπωνία επικεντρώνονται σε mobile και social τίτλους. Θέλω να δείξω σε όλους ότι τα Ιαπωνικά high-end games είναι κάτι με το οποίο αξίζει να ασχοληθούν και ότι αυτά έχουν ακόμα μέλλον", είπε ο Kojima.



Επίσης, αναφέρθηκε στην απόφαση τα Ground Zeroes και Phantom Pain να κυκλοφορήσουν ως ξεχωριστοί τίτλοι. "Για να είμαι ειλικρινής αυτό δεν είναι απαραίτητα μια κίνηση στρατηγικής. Το The Phantom Pain είναι σχεδόν 200 φορές μεγαλύτερο από το Ground Zeroes. Ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να είναι έτοιμο λίγο μετά το λανσάρισμα των κονσολών επόμενης γενιάς. Κατά τη συγκεκριμένη περίοδο μόνο το Ground Zeroes θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο. Οπότε μιας και πολλοί fans το ζητούσαν αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε τον πρόλογο”, συμπλήρωσε ο Kojima. Όπως έχει επιβεβαιώσει η Konami, το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου για PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.


Το The Witcher 3 Remastered βελτίωσε το πλέον αδύναμο κομμάτι του original

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Alias
    • Αντε, καιρο ειχα να δω δηλωση kojima που δεν με εκνευριζει. Πες τα hideo, ελεος με τα παιχνιδακια τουαλετας

    • raiden5
    • Καλα ατα λεει, οποτε βγαλε οσο ποιο hardcore ΑΑΑ παιχνιδια (metal gear) ωστε να αλλαξει αυτη η μοδα της casual εποχης μας.

    • Amiga500
    • Παιδια δικιο εχει ο ανθρωπος.
      Δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι ολα τα μικρα ειναι με ενα tablet στο χερι και παιζουν οτι "casual σκουπιδι" κατεβασουν free απο το εκαστοτε store??

      Δεν εχετε ακουσει τιποτα για το Flappy bird και τους δεκαδες κλωνους του??
      Ο κακος χαμος γινεται με αυτα τα "παιχνιδακια".....

    • Shepard
    • Στις ταμπλετες υπαρχουν πολλα καλα παιχνιδια αλλα η αληθεια ειναι το 90% αλανωνεται σε παπατζες παιχνιδακια... αλλα αν απευθυνθεις σε αυτους δεν θα βγεις κερδισμενος.

    • tasosdimakis
    • Ελα βρε κωστη τωρα σε λιγο θα τον δουμε και σε κανενα παγκο που βαζουνε τα παιχνιδια στα πανυγηρια να πουλαει κανα game!ο ανθρωπος εχει ξεφυγει τελειως!

    • Amiga500
    • Τασο μου γιατι εχει ξεφυγει?
      Ρωταω γιατι δεν βλεπω να λεει κατι λαθος, αυτα που λεει "συμβαινουν"μπροστα στα ματια μας.
      Δες τι γινεται με το LOL....

      Παντως αν ειναι να στησει κανενα παγκο ας το κανει στη 25η Μαρτιου μπας και τον δουμε απο κοντα και του παρουμε και κανενα αυτογραφο.... :P:P


      @Shepard

      Συμφωνω οτι δυσκολα θα κερδισεις την πλειοψηφια αυτων των χρηστων, αλλα δεν ειναι κακο να προσπαθησεις!
      Το αν θα το καταφερει τωρα ειναι αλλο πραγμα, βεβαια δεν συμφωνω να βγαζεις ενα demo και να το χρεωνεις 20+ ευρω......ετσι σιγουρα χανεις το δικιο σου.

    • tasosdimakis
    • Κωστη θα σου πω γιατι με εχει εκνευρισει!λοιπον την μια θελει να φυγει μα καλα θα μου πεις αποφαση του ειναι οκ σεβαστο!την αλλη κανει στροφη 180μοιρων και παει σε mobile games!αντε να μου πεις θα δοκιμαδει την τυχη του!σεβαστο και αυτο!εγω θα πω γιατι δεν καθεται στα αυγα του και μην μου πεις οτι εχει φρεσκιες ιδεες για αυτο παει γιατι αν εχει γιατι δεν της βγαζει και στις κονσολες?δηλαδη στα mobile games θα βγαζει μονο metal gear?δεν το πιστευω!καλα θα κανει να σταματησει της δηλωσεις και να φτιαξει κανενα καινουριο παιχνιδι αν εχει κουραστει με τα metal gear!εκτος αν βλεπει πιο πολυ χρημα στα mobile games και για αυτο το κανει!τι να πω?αν ειμαι παραλογος οκ τοτες!

    • Amiga500
    • Τασο μου εχεις καταλαβει λαθος, δεν θελει να σχοληθει με τα mobile games ουτε σκοπευει να βγαλει παιχνιδι metal gear στα κινητα.
      Απλα λεει πως ελπιζει μεσω της ποιοτητας των Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και Ground Zeroes, να καταφερει να ξανα κεντρισει το ενδιαφερον των νεων χρηστων στα big-budget Japanese games.

      Ξανα διαβασε το αρθρο και θα καταλαβεις.

    • GamingFun
    • Φιλότιμη η προσπάθεια αλλά μου φαίνεται κάπως ουτοπική. Αυτό που θέλω να πω είναι πως καλά κάνει ο άνθρωπος, αλλά είναι δύσκολο να στραφούν όλοι οι νέοι σε high -end games. Επίσης το Metal Gear Solid δεν γίνεται (και κατ' εμένα δεν πρέπει) να αναφέρεται σε όλους. Τι να κάνουμε είναι ένας τίτλος "hardcore"/με μια μαγεία που λίγοι την καταλαβαίνουν. Βέβαια θα μου πεις με την απήχηση που έχει μόνο λίγοι δεν είναι οι οπαδοί.
      Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα μηνύματα, η ποιότητα και άλλα που έχει δεν θα την εκτιμήσουν όλοι. Και αυτό είναι το ωραίο. Γενικά μιλώντας, ποτέ δεν υπήρξε κάτι που έγινε αποδεκτό από όλους. Πάντα θα υπάρξουν αυτοί που αγαπάνε κάτι και άλλοι που το μισούν.
      Αρχίζω και βγαίνω από το θέμα και δεν κάνει. Προσωπικά δεν μπορώ να τα πω όλα για τη σειρά. Ότι και να πω θα είναι λίγο. Είναι από τα πράγματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις αλλά να το ζήσεις και να χαθείς στη μαγεία του.

*