Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mad Max, Oddworld και άλλα στο Humble Bundle Μαΐου

Καλά νέα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Humble Bundle monthly, μιας και με βάση τα παιχνίδια που προσφέρονται για το μήνα Μάιο, για μια ακόμα φορά, έναντι μικρού ποσού θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με ποιοτικούς τίτλους. Αναλυτικά, η λίστα για τον τρέχοντα μήνα περιλαμβάνει τα εξής, με την τιμή που αναφέρεται στην παρένθεση να αφορά το πόσο κοστίζουν στο Steam:

Infinifactory ($24.99)
Crawl ($9.99)
GALAK-Z ($19.99)
JumpJet Rex ($9.99)
Fran Bow ($14.99)
Oddworld: Abe’s Oddysee - New ‘n’ Tasty ($19.99)
1993 Space Machine! ($12.99)
Mad Max ($59.99)
Gunmetal Arcadia Zero (Humble Original)



Έτσι λοιπόν, με βάση ένα γρήγορο υπολογισμό οι χρήστες θα γλιτώσουν περί τα $160, μιας και αντί σχεδόν $172 που κοστίζουν όλα τα παραπάνω θα κληθούν να καταβάλουν μόνο τα $12 που είναι το κόστος της μηνιαίας συνδρομής. Πέρα από αυτά, ο Ιούνιος αναμένεται να προσφέρει και αυτός με τη σειρά του δυνατές συγκινήσεις καθώς στο αντίστοιχο πακέτο θα περιλαμβάνεται το άκρως πετυχημένο Rocket League, η μόδα που έχει γίνει ήδη λατρεία για εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες παγκοσμίως. Αναμένουμε λοιπόν.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*