Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Making of videos για το Song of the Deep

Για όσους δεν έχουν έως τώρα διαβάσει κάτι σχετικό, το νέο παιχνίδι της Insomniac Games ονομάζεται Song of the Deep και θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Το publishing έχει αναλάβει η αλυσίδα καταστημάτων GameStop και έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα videos όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία ανάπτυξης μέσα από τα χείλη του CEO της Insomniac Games Ted Price, του παραγωγού Ed Kim, του Lead Artist Sing Ji, του Senior Artist Tony Mora, του Game Designer Erich Meyr και του Lead Programmer Joe Valenzuela. Καθίστε αναπαυτικά και ξεκινήστε να παρακολουθείστε.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το πάθος και το μεράκι είναι ικανή συνθήκη για να γίνει κάτι καλό, αλλά δεν αρκεί για να πετύχει. Χρειάζεται και να το πιστέψουν οι gamers.
      Μακάρι να τα καταφέρουν, επειδή πιστεύω ότι αξίζει το Song of the Deep.

*