Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mario Kart Tour: Πάνω από 90εκ. downloads την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του

*
Περισσότερα από 90 εκατομμύρια ήταν τα downloads του Mario Kart Tour κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Έγινε λοιπόν ο τίτλος της Nintendo για smartphones με το καλύτερο λανσάριμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Για να έχετε μέτρο σύγκρισης, το επόμενο παιχνίδι της Nintendo είναι το Animal Crossing: Pocket Camp, με 14,3εκ. downloads κατά την πρώτη εβδομάδα και ακολουθείται από το Super Mario Run, με 13εκ. και το μειονέκτημα οτι αρχικά ήταν διαθέσιμο μόνο για iOS.


Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η SensorTower τα έσοδα του free-to-play παιχνιδιού το αντίστοιχο διάστημα ήταν $12,7εκ., πίσω από το Super Mario Run $16,1εκ. Το Mario Kart Tour έχει loot boxes μέσω των οποίων οι παίκτες ξεκλειδώνουν νέους χαρακτήρες αλλά και προαιρετική μηνιαία συνδρομή που προσφέρει πρόσβαση στις κούρσες των 200cc και σε επιπλέον cosmetics.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*