Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mario Kart: Παίκτης πέρασε επιτυχώς το ultra shortcut του Rainbow Road μετά από 13 χρόνια! (video)

*
Μπορεί το Mario Kart του Wii να έχει κυκλοφορήσει εδώ και πάνω από 13 χρόνια, ωστόσο αρκετοί παίκτες προσπαθούν ακόμη να τα καταφέρουν σε ultra shortucs, όπως αυτό του Rainbow Road. Ο streamer ArthurMKW πέρασε με επιτυχία ένα σημείο που είχαν προσπαθήσει πολλοί όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα εν μέσω ενός stream του, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς. Βλέποντας τα σημεία που δίνει την κάθε εντολή, καταλαβαίνει κανείς γιατί χρειάστηκε τόσος χρόνος για να το πετύχει κάποιος.



Τα ultra shortcuts είναι σημαντικά για όσους ψάχνουν τον καλύτερο χρόνο, μιας και ουσιαστικά με τη χρήση τους οι παίκτες ξεγελούν τον τίτλο, με το λογισμικό να θεωρεί πως ένας γύρος έχει ολοκληρωθεί κανονικά. Μπορείτε να δείτε ένα video αφιέρωμα του ultra shortcut μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*