Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Marvel’s Avengers: Ακόμη περισσότερο αποκλειστικό περιεχόμενο στο PlayStation, αντιδράσεις από τους Xbox fans

*
H Crystal Dynamics έκανε μια νέα τοποθέτηση σχετικά με το περιεχόμενο που θα έχει αποκλειστικό η έκδοση του PlayStation για το Marvel’s Avengers. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την αποκάλυψη πως ο Spider-Man θα έρθει ως DLC αποκλειστικά στην έκδοση του PS4. Συγκεκριμένα λοιπόν, η γνωστή ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε τα Community Challenges που θα έρθουν σε όλες τις εκδόσεις. Με αυτά, οι παίκτες θα πρέπει να πετύχουν συγκεκριμένους στόχους για να «ξεκλειδώσουν» διάφορα rewards. Ωστόσο, στις εκδόσεις για το PlayStation θα υπάρχουν κάποια αποκλειστικά Community Challenges. Πέραν αυτών, οι κάτοχοι PS4 (και PS5) θα έχουν 30 ημέρες αποκλειστική πρόσβαση σε Legendary Outfit, Legendary Emote, Epic Takedown και nameplate για κάθε Super Hero, καθώς και κάποιες επιβραβεύσεις για τους συνδρομητές του PS Plus. Συγκεκριμένα, για κάθε ήρωα που θα έρχεται στο παιχνίδι μετά το λανσάρισμα (και με τον Hawkeye), όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα λάβουν ένα free bundle με ένα Rare Outfit, nameplate και 100 Credits), ενώ στο λανσάρισμα θα τους δοθεί ένα free bundle για την Ms. Marvel. Όλα αυτά έρχονται βέβαια μετά και την αποκλειστική πρώτη δοκιμή της beta για τους κατόχους της κονσόλας από τις 7 έως και τις 9 Αυγούστου.



Όπως ήταν λογικό, αυτή η απόφαση έφερε ξεσηκωμό στην κοινότητα του Xbox και σύμφωνα με ένα post στο Reddit που έχει ήδη μαζέψει θετικές ψήφους από πάνω από 14.000 χρήστες, η Square Enix δείχνει να μην χειρίζεται σωστά όσους καταναλωτές πληρώσουν να αποκτήσουν το game της (και μάλιστα στην ίδια τιμή). Κάποιοι, δε, καλούν τους φίλους του Xbox να μποϋκοτάρουν το παιχνίδι.

Let's boycott Avengers. from r/xboxone
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Crystal Dynamics

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*