Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Marvel’s Avengers: Νέα στοιχεία για τη beta, playable o Hawkeye και συνεργασία με το Fortnite (trailers)

*
Στο πλαίσιο του δεύτερου War Table digital stream για το Marvel’s Avengers, η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τη beta, μίλησε για τον Hawkeye και μια συνεργασία με το Fortnite. Αρχικά, η beta θα περιλαμβάνει κάποιες αποστολές του single player, καθώς και κάποιες που παίζονται σε co-op. Υπενθυμίζεται πως η beta θα ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου.



Σε κάποια από τις αποστολές είδαμε την Kamala Khan και τον Hulk να συνεργάζονται για να εισβάλουν σε μια βάση, ενώ αργότερα χρησιμοποίησαν το Quinjet για να ανακαλύψουν μυστικά της αντίπαλης πλευράς.



Κατά τη διάρκεια του live stream ανακοινώθηκε ακόμη πως οι παίκτες σε PS4 κα ιXbox One που θα συνδέσουν τα Square Enix Members και Epic Games accounts τους και ολοκληρώσουν τρία HARM-room challenges θα κερδίσουν το Hulk Smashers Pickaxe με bonus Hulkbuster style για το Fortnite.



Σε ό,τι αφορά τον Hawkeye, θα είναι ο πρώτος playable χαρακτήρας που θα προστεθεί στο παιχνίδι μετά το λανσάρισμά του σε μορφή DLC και με κάποιες έξτρα αποστολές. Το πακέτο αυτό θα διανεμηθεί μάλιστα δωρεάν.



Για όσους δεν θυμούνται, η beta θα ξεκινήσει στις 7-9 Αυγούστου για όσους έχουν κάνει προ-παραγγελία το game στο PS4, θα συνεχιστεί στις 14-16 Αυγούστου για όλους τους κατόχους PC και Xbox One και θα είναι διαθέσιμη για όλους από τις 21-23 Αυγούστου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Crystal Dynamics

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*