Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Masaaki Yamagiwa: Ο παραγωγός του Bloodborne φεύγει από τη Sony Interactive Entertainment Japan

*
Μια ακόμη σημαντική αποχώρηση έρχεται για την Sony Interactive Entertainment Japan και αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του παραγωγού του Bloodborne, Masaaki Yamagiwa. Ο ίδιος έκανε τη σχετική ανακοίνωση στο Twitter, τονίζοντας πως «αποχωρώ από την εταιρεία στα τέλη του μήνα. Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά στη δημιουργία games. Σας ευχαριστώ όλους». Προς το παρόν δεν έχει δοθεί κάποια παραπάνω πληροφορία για την επόμενη στάση της καριέρας του και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει τους πρώην συνεργάτες του στην Bokeh Game Studio. Υπενθυμίζεται ότι πριν τον Yamagiwa αποχώρησαν από την Sony Interactive Entertainment Japan οι Teruyuki Toriyama (παραγωγός Bloodborne, Demon’s Souls Remake και Soul Sacrifice), Keiichiro Toyama (δημιουργός Silent Hill, Siren, Gravity Rush), Kazunobu Sato και Junya Okura.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*