Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Maxime Beland: O creative director του Splinter Cell απολύεται λόγω κακής συμπεριφοράς

*
Ο Maxime Beland είναι υπεύθυνος για το νεότερο κρούσμα κακής συμπεριφοράς απέναντι σε υφιστάμενους και συναδέλφους στελέχους της βιομηχανίας του gaming. Ο creative director του Splinter Cell απολύθηκε από την Ubisoft άμεσα, καθώς οι καταγγελίες ήταν αρκετές. Ο ίδιος (αλλά και ο αντιπρόεδρος των editorial και creative services, Tommy Francois) αποτελεί μέρος μιας ομάδας ανθρώπων  που μπήκαν «στον πάγο» από τη γαλλική εταιρεία, μιας και έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες για κακή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση από συναδέλφους τους. Η Ubisoft έκανε δήλωση που ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά των υπαλλήλων της και ανακοίνωσε πως ξεκίνησε ήδη έρευνες, σε συνεργασία με τρίτη εταιρεία που ειδικεύεται στο αντικείμενο. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως ο ίδιος ο Guillemot έχει ανακοινώσει αλλαγές στο οργανόγραμμα και τη διοίκηση των τμημάτων εντός Ubisoft, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τα πολλά (πλέον) καταγεγραμμένα περιστατικά κακής συμπεριφοράς και παρενόχλησης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*