Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MegaGrants: Η Epic Games μοιράζει ακόμη περισσότερο χρήμα σε developers

*
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Unreal Dev Grants των 5 εκατομμυρίων δολαρίων που μοιράστηκαν σε ομάδες ανάπτυξης που χρησιμοποιούν Unreal Engine, η Epic Games ανακοίνωσε το πρόγραμμα MegaGrants. Το πρόγραμμα αυτό με την πολύ διακριτική ονομασία υπόσχεται μεγαλύτερη ακόμη πίτα, της τάξης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων για όσους βασιστούν στη μηχανή της εταιρείας. Από 5 έως 500 χιλιάδες δολάρια θα μπορεί να πάει κάποιος, ωστόσο δεν είναι αυτονόητο ότι θα περιοριστούν σε games, αφού η εταιρεία είναι ανοιχτή στην ανάπτυξη εργαλείων που θα ωφελήσουν την κοινότητα της μηχανής της, ταινίες, εκπαιδευτικά προγράμματα και άλλα. Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι πενταετής.



Επιπλέον η Epic Games διαθέτει πλέον τα Epic Online Services, τα οποία έταξε τον περασμένο Δεκέμβριο. Λειτουργούν με κάθε μηχανή και κάθε store, οπότε δεν είναι υποχρεωτικό να συνδυαστούν με άλλα της προϊόντα. Η διάθεσή τους γίνεται. Το Μάιο έρχονται player reports και αποθήκευση δεδομένων, το Σεπτέμβριο αναμένονται achievements, leaderboards και player statistics, ο Οκτώβριος θα φέρει overlay και υποστήριξη για party, Νοέμβριο παίρνει σειρά το matchmaking, ενώ player identity tools και inventory έρχονται το Δεκέμβριο. Τα εργαλεία αυτά βασίζονται στο Fortnite και η χρήση τους θα εκταθεί για να καλυφθεί η απόσταση της πλατφόρμας της Epic από άλλες υπηρεσίες που βρίσκονται περισσότερα χρόνια στην αγορά και σε ωριμότερο στάδιο ανάπτυξης των παροχών τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*