Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2: Substance διαθέσιμα στο GOG

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως η υπηρεσία αξιολόγησης τίτλων της Ταϊβάν έβαλε στη λίστα της τα Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance, Komani Collector’s Series: Castlevania & Contra για το PC. Πλέον οι παραπάνω τίτλοι είναι διαθέσιμοι για να τους αποκτήσετε μέσω του GOG με τις εξής τιμές: Metal Gear στα 5,99€, Metal Gear Solid στα 9,99€, Metal Gear Solid 2: Substance στα 9,99€ και Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra στα 5,99€ .

Το Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra θα περιλαμβάνει τα Castlevania, Castlevania II Simon’s Quest, Castlevania III Dracula’s Curse, Contra και Super C. Το πρώτο Metal Gear κυκλοφόρησε για το MSX 2 τον Ιούλιο του 1987, το Metal Gear Solid στο PlayStation τον Σεπτέμβριο του 1998 και το Metal Gear Solid 2: Substance εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2002 στο Xbox (ως enhanced έκδοση του Metal Gera Solid 2: Sons of Liberty του PS2).

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!