Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Metal Gear Survive και άλλα προσεχώς στο Xbox Game Pass

*
Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass έχουν πλέον συνηθίσει στις τακτικές προσθήκες νέων παιχνιδιών. Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, όλο και περισσότεροι αγαπημένοι τίτλοι γίνονται διαθέσιμοι και μάλιστα για όλα τα γούστα.

Τώρα η Microsoft ανακοίνωσε νέες προσθήκες και το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αναμένετε τα Metal Gear Survive (23 Μαΐου), The Banner Saga (23 Μαΐου), Void Bastards (29 Μαΐου), Dead by Daylight (30 Μαΐου), Outer Wilds (30 Μαΐου), Full Metal Furies (6 Ιουνίου), The Banner Saga 2 (6 Ιουνίου) και Superhot (6 Ιουνίου).


Μην ξεχνάτε πως αν δεν είτε συνδρομητής Xbox Game Pass, σας δίνετε η ευκαιρία να το δοκιμάσετε, πληρώνοντας μόλις €1 για τον πρώτο μήνα, ενώ οι προσφορές που έχουν να κάνουν με την τιμή της συνδρομής είναι πολύ συχνές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*