Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Michael Chu: Ο lead writer του Overwatch φεύγει από την Blizzard μετά από 20 χρόνια

*
O lead writer του Overwatch, Michael Chu, ανακοίνωσε μέσω ενός blog post πως αποχωρεί από την Blizzard, μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, το όνειρό του όταν ξεκίνησε να εργάζεται στην Blizzard ήταν να βοηθάει στο να δημιουργούνται καλά games, ενώ τονίζει και πως πέρασε αμέτρητες ώρες με το να παίζει. Την εμπειρία δουλειάς στο Overwatch τη χαρακτήρισε ως μία από αυτές που του σημάδεψαν τη ζωή, ενώ ανακοίνωσε χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες πως ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του.



Ο Chu ήταν από τα σημαντικά στελέχη που ενεπλάκησαν με την ανάπτυξη του Overwatch και του Overwatch 2 και έριξε μεγάλο βάρος στο lore και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, καθώς και σε άλλα προϊόντα του franchise, όπως τα comics. Πριν τα Overwatch, είχε συνεργαστεί με την Blizzard σε παιχνίδια όπως το Diablo 3 και το World of Warcraft, ενώ η πρώτη του δουλειά ήταν tester στο Diablo 2: Lord of Destruction. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*