Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft, Sony και Nintendo ψάχνονται να μεταφέρουν την παραγωγή τους εκτός Κίνας

*
Microsoft, Sony και Nintendo φαίνεται πως δεν θα μπουν σε περαιτέρω αντιπαράθεση με την κυβέρνηση Trump και έτσι ψάχνονται να μεταφέρουν την παραγωγή τους εκτός Κίνας. Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, οι τρεις μεγάλοι της αγοράς του gaming ενημέρωσαν με κοινή δήλωσή τους προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ πως το τέλος του 25% που θα επιβληθεί σε όλα τα προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα θα φέρει μεγάλα προβλήματα στην αγορά.

Φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν αλλάζει τα σχέδια της παραπάνω έξτρα φορολόγησης και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Nikkei Asian, Microsoft Sony και Nintendo ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις για την παραγωγή του hardware τους εκτός Κίνας και φαίνεται πως μπαίνουν στη λίστα μαζί με τις HP, Lenovo, ASUS και Dell.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Microsoft αναζητά λύσεις σε Ταϊλάνδη και Ινδονησία, ενώ η Nintendo κοιτάει και προς την πλευρά του Βιετνάμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*