Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Το Xbox Series X/S FPS Boost δεν υποστηρίζεται σε όλα τα games (video)

*
Το FPS Boost ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα για τα Xbox Series X/S και η Microsoft διασαφήνισε την κατάσταση μέσα από ένα νέο video. Συγκεκριμένα, ο director of program management της αμερικανικής εταιρείας, Jason Ronald, μίλησε στο πρόσφατο επεισόδιο του podcast που κάνει ο Major Nelson και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα. Ο Ronald σημείωσε πως η Microsoft δεν μπορεί να περάσει το σχετικό update/patch σε όλα τα παλαιότερα games, καθώς μερικά από αυτά είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν σε συγκεκριμένες συνθήκες σωστά. «Στόχος μας είναι να μην αλλοιωθεί η εμπειρία που πρόσφερε από την αρχή ο δημιουργός», σημείωσε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται πως τα πρώτα games που έχουν ανακοινωθεί για την υποστήριξη του FPS Boost είναι τα Far Cry 4, New Super Lucky’s Tale, Sniper Elite 4, UFC 4 και Watch Dogs 2. Δείτε το σχετικό podcast στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*