Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: O κορονοϊός δεν αποκλείεται να επηρεάσει την ανάπτυξη first party τίτλων για Xbox και PC

*
H Microsoft προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης σχετικά με τον αντίκτυπο της έξαρσης του κορονοϊού στους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για Xbox και PC. Επισήμως, κανένα project δεν έχει καθυστερήσει, όμως η Microsoft αναγνωρίζει το γεγονός ότι οι ομάδες της αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις και περιορισμούς, καθώς το περιβάλλον εργασίας τους μεταφέρεται στο σπίτι.

Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για τη Microsoft, μιας και την περίοδο των εορτών αναμένεται το λανσάρισμα του Xbox Series X, μαζί με το Halo Infinite. Όπως έχει ήδη δηλώσει η εταιρεία, στόχος της παραμένει το λανσάρισμα της κονσόλας να πραγματοποιηθεί κανονικά, όμως δεν είναι βέβαιο το αν θα υπάρξουν επιπτώσεις στην ανάπτυξη παιχνιδιών όπως τα Halo Infinite, Grounded και Everwild.


Σύμφωνα με τον Matt Booty που υπογράφει την ανακοίνωση της Microsoft, κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού. Ακόμα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες ανάπτυξης της Microsoft, επηρεάζουν και άλλους developers. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Wastelanders update του Fallout 76.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*