Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Οικονομικά αποτελέσματα με μικρά χαμόγελα

Η Microsoft δημοσιοποίησε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2017, που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2016. Τα συνολικά της έσοδα ανήλθαν στα 26,1 δις δολάρια, με το τμήμα του Xbox να έχει και τα πάνω και τα κάτω του. Σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους το Xbox One πούλησε 22% λιγότερες κονσόλες, παρά την κυκλοφορία του Xbox One S και αρκετών bundles και προσφορών που παρουσιάστηκαν. Από την άλλη οι χρήστες του Xbox Live έφτασαν τα 55 εκατομμύρια (49 εκατομμύρια στα μέσα του 2016), ενώ software και υπηρεσίες σημείωσαν άνοδο. Συνολικά το τμήμα gaming της Microsoft σημείωσε πτώση 3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος όμως δεν υπάρχει ανησυχία. Μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας της κονσόλας στην αγορά η πτώση θεωρείτε δικαιολογημένη ενώ η άνοδος σε παιχνίδια και υπηρεσίες είναι πιο "σημαντική" από την ίδια την κονσόλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*