Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Ποιο το σκεπτικό πίσω από την τελική ονομασία του Project Scarlett

*
Η Sony μπορεί να έχει επιβεβαιώσει πως η επόμενη κονσόλα της θα ονομάζεται PlayStation 5, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για το Project Scarlett. Ο Phil Spencer μίλησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και σημείωσε το σκεπτικό πάνω στο οποίο θα βασιστεί το όνομα του τελικού προϊόντος. «Βασικός παράγοντας για το όνομα είναι να κατανοεί ο καταναλωτής τις δυνατότητες του συστήματος. Το Xbox 360 είχε ως κεντρικό μήνυμα την διασκέδαση του καταναλωτή με πολλαπλούς τρόπους, ενώ το Xbox One δήλωνε πως είναι ένα σύστημα που τα κάνει όλα. Αυτή είναι η προσέγγιση που θα ακολουθήσουμε και για το Project Scarlett», σημείωσε χαρακτηριστικά. Το Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*