Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Σε επίπεδα ρεκόρ οι προ-παραγγελίες για τα Xbox Series X και Xbox Series S

*
Η Microsoft αποκάλυψε ότι οι προ-παραγγελίες για τα Xbox Series X και Xbox Series S κινήθηκαν σε νούμερα ρεκόρ και υποσχέθηκε ότι ακόμα περισσότερες κονσόλες θα γίνουν διαθέσιμες κατά το λανσάρισμα, δηλαδή στις 10 Νοεμβρίου 2020. Μάλιστα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του Xbox στο Twitter, η εταιρεία ευχαρίστησε τους fans και ενημέρωσε όσους δεν κατόρθωσαν να προ-παραγγείλουν να μείνουν σε επαφή με τα καταστήματα λιανικής, μιας και ακόμα περισσότερες μονάδες θα γίνουν διαθέσιμες στις 10 Νοεμβρίου.

Η ζήτηση για τις νέες κονσόλες της Microsoft χτύπησε κυριολεκτικά ταβάνι, γεγονός που δημιούργησε τον απόλυτο πανικό ακόμα και σε μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως το Amazon και το Best Buy.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Πολύ σχετικό αυτό. Πόσες κονσόλες διατέθηκαν τελικά στα καταστήματα; Το ότι ξεπούλησαν από ότι μαθαίνω οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν αρκετές κονσόλες.

*