Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Το xCloud έρχεται και στις κονσόλες και ετοιμάζεται Xbox TV app για cloud gaming σε τηλεοράσεις

*
Το όραμά της για το μέλλον του Xbox gaming παρουσίασε η Microsoft λίγα 24ωρα πριν το Xbox & Bethesda Games Showcase. Αρχικά, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως σύντομα οι κάτοχοι κονσολών Xbox θα μπορούν να δοκιμάζουν παιχνίδια πριν καν τα κατεβάσουν μέσω του νέου dashboard, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να τα κάνουν stream μέσω του Xbox Cloud Gaming (xCloud). Στόχος της αμερικανικής εταιρείας είναι και να προωθήσει την υπηρεσία σε περισσότερους χρήστες, αλλά και να γλιτώσει τους χρήστες από περιττά GB που θα έπρεπε να κατεβάσουν, αν τελικά κάτι δεν τους αρέσει.



Μια ακόμη ενδιαφέρουσα ανακοίνωση είναι η δημιουργία ενός Xbox TV App για πρόσβαση στο xCloud και στο Xbox Gaming απευθείας από τις τηλεοράσεις. "Συνεργαζόμαστε με συγκεκριμένους κατασκευαστές τηλεοράσεων για να ενσωματώσουμε την εμπειρία του Xbox Game Pass απευθείας στην συσκευή τους και το μόνο που θα χρειάζεται ο παίκτης θα είναι ένα χειριστήριο", σημείωσε η Liz Hamren, επικεφαλής των gaming experiences στην Microsoft. Ακόμη, επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη ξεχωριστών streaming συσκευών που θα μπορούν απλά να συνδεθούν σε ένα monitor ή μια τηλεόραση και το μόνο που θα χρειάζονται είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς και η διάθεση της πλατφόρμας σε όλα τα μέλη Xbox Game Pass Ultimate μέσω Edge, Chrome και Safari browsers.



Ενδιαφέρουσα αποκάλυψη είναι και αυτή που έγινε για το Xbox Cloud Gaming, με την υπηρεσία να μεταφέρεται σε Xbox Series X hardware από πλευράς servers, φέρνοντας έτσι σημαντικές βελτιώσεις σε χρόνους φορτώματος και frame rates. "Η πιο ισχυρή κονσόλα στον κόσμο έρχεται στο Azure. Είμαστε στα τελικά στάδια αλλαγών και εσωτερικών tests και θα αναβαθμίσουμε την εμπειρία για τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate μέσα στις επόμενες εβδομάδες", σημείωσε ο Kareem Choudhry, επικεφαλής του cloud gaming στην Microsoft. Ακόμη, επιβεβαιώθηκε η επέκταση του cloud gaming σε Αυστραλία, Βραζιλία και Μεξικό μέσα στη χρονιά, ενώ ανακοινώθηκε πως θα υπάρξουν και κάποιες νέες προσφορές για τις συνδρομές στην υπηρεσία.



Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που αποκάλυψε επίσης η αμερικανική εταιρεία σε νέο blog post της αναφέρουν:
- Οι συνδρομητές Xbox Game Pass παίζουν 30% περισσότερα είδη παιχνιδιών και 40% περισσότερα games.
- Τα παιχνίδια που μπαίνουν στο Xbox Game Pass απολαμβάνουν 8πλάσια αλληλεπίδραση από τους παίκτες.
- Τα μέλη του Xbox Game Pass ξοδεύουν 50% περισσότερα χρήματα για περιεχόμενο.
- Το Outriders ήταν το πρώτο σε ψηφιακές πωλήσεις game τον Απρίλιο και το Xbox Pass έκανε αρκετό κόσμο να το γνωρίσει.
- Το MLB: The Show 21 είναι το πιο μεγάλο αθλητικό game της χρονιάς μέχρι τώρα και το δεύτερο μεγαλύτερο λανσάρισμα αθλητικού τίτλου στην ιστορία του Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Neoptolemus
    • Αυτό μπορεί και να σημαίνει το τέλος του κονσολάτου gaming όπως το γνωρίσαμε. Άραγε θα ξαφνιαστεί η κόρη μου όταν της πω ότι είχαμε κονσόλα με κασέτες συνδεδεμένη με την τηλεόραση;

*